Αθλητικά

Πρώτη στην Ευρώπη το 2016 η Γιουβέντους!

Ούτε η Μπάγερν Μονάχου στο Champions League ή ο Τζίτζο Ντοναρούμα στο τελευταίο Super Cup στη Ντόχα, κατάφεραν να αφήσουν μακριά τη Γιουβέντους, από την χαρά των εκατό βαθμών.

Για το ημερολογιακό έτος 2016, η “Μεγάλη Κυρία” έφτασε τους 100 βαθμούς και πήρε την πρώτη θέση, ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport.

Σε απόσταση εννέα πόντων ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέκτησε, βέβαια, το Champions League, ενώ μετά ακολουθούν οι Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Παρί Σ.Ζ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα