Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο στον 3ο προκριματικό γύρο

Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο στον 3ο προκριματικό γύρο

Μία ημέρα πριν την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League (Δευτέρα 22/7, 15:00, στη Νιόν), η UEFA γνωστοποίησε τα υπό-γκρουπ μέσα από τα οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια.

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο 5ο γκρουπ την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, το μοναδικό που έχει δώδεκα ομάδες και για το οποίο θα γίνει ξεχωριστή κλήρωση.

Από τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ, η οποία είναι στους ισχυρούς, πιο δύσκολοι φαντάζουν η τουρκική Τραμπζονσπόρ και η ολλανδική Ουτρέχτη (θα πρέπει πρώτα να περάσει από τον Β΄ προκριματικό, όπου αντιμετωπίζει τη Ζρίνσκι).

Οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι του “δικεφάλου” είναι η ισραηλινή Μπνέι Γέχουντα και οι νικητές από τα ζευγάρια ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)-Όσιγιεκ (Κροατία), Λουκέρνη (Ελβετία)-Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε) και Χόνβεντ (Ουγγαρία)-Κραϊόβα (Ρουμανία).

Άρης και Ατρόμητος τοποθετήθηκαν στους ανίσχυρους του 2ου και του τρίτου γκρουπ αντίστοιχα… Υποψήφιοι αντίπαλοι για τους Θεσσαλονικείς (που κοντράρονται με την ΑΕ Λεμεσού στον 2ο προκριματικό γύρο) είναι η Μπράγκα από την Πορτογαλία, η Σπαρτάκ Μόσχας από τη Ρωσία και οι νικητές των εξής ζευγαριών:

Αλασκέρτ (Αρμενία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Μόλντε (Νορβηγία) – Τσουκαρίτσκι (Σερβία)

Στρασμπούρ (Γαλλία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ).

Όσον αφορά τον Ατρόμητο (στον 2ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβενία), θα μάθει αύριο την ομάδα ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός του στη διοργάνωση.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ατρομήτου

Γουλβς-Κρουσάντερς

Λέγια Βαρσοβίας- ΚουΠΣ Κουόπιο

Γάνδη-Βιτορούλ

Μίντιλαντ

Άλκμααρ-Χάκεν

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις