Ελλάδα

Γλέζος προς αγρότες: Ζητώ συγγνώμη που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα

Συγγνώμη για τη στήριξη του αρχικά στην κυβέρνηση, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα χωρίς όμως να το κατονομάσει, ζήτησε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας με τους αγρότες στον Ισθμό της Κορίνθου επισκεπτόμενος το μπλόκο του Ισθμού. "Ζητάω για πολλοστή φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά την εξουσία", είπε.

Οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο των διοδίων του Ισθμού το οποίο είναι μόνιμα κλειστό λέγοντας ότι οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν με αποκλεισμούς διαρκείας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Μανώλης Γλέζος επισκεπτόμενος τους αγρότες συζήτησε μαζί τους και τους εξήγησε πως είναι κεντρική ευρωπαϊκή πολιτική η μετατροπή της χώρας μας σε τουριστικό θέρετρο, πολιτική που απειλεί πολλούς τομείς της οικονομίας και ειδικά η αγροτιά. Θέλουν να μας υποδουλώσουν είπε χαρακτηριστικά, ζητούν γη και ύδωρ.

ΠΗΓΗ ekorinthos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη στην Πάτρα: Άφησαν λουλούδια στον καταπέλτη του πλοίου όπου πέθανε η 47χρονη ναυτικός - Τι αναφέρουν λιμενικό και ΠΝΟ
Ο οδηγός της νταλίκας στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ σημειώθηκαν τρεις ακόμη συλλήψεις, μεταξύ των οποίων του καπετάνιου, του ύπαρχος και του υπεύθυνος για τον καταπέλτη
Η 47χρονη ναυτικός
45χρονος κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας – «Με απειλεί με μηνύματα, έβαλε να με σκοτώσουν»
Ο 45χρονος επιχειρηματίας υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του και του πεθερού του κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του - «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»
Γυναίκα με κινητό