Ελλάδα

Νεκρό βρέφος πέντε ημερών – Έπεσε στον ακάλυπτο από τον πέμπτο όροφο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του μόλις 5 ημερών βρέφους που ξεψύχησε τα ξημερώματα πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στα Πατήσια.

Δυο και είκοσι τα ξημερώματα στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η είδηση έμοιαζε απίστευτη. Οι διασώστες ενημερώθηκαν ότι ένα βρέφος μόλις πέντε ημερών είχε πέσει στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Δυστυχώς φτάνοντας στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου στα Πατήσια διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και οι άνδρες της ασφάλειας εξετάζουν τους γονείς του μωρού για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σοκαρισμένη και χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον είναι η μητέρα του βρέφους, η οποία και εξετάζεται από ψυχολόγο για επιλόχειο κατάθλιψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της ορκωμοσίας του νέου ΠτΔ - Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα»
Οι σταθμοί του Μετρό θα ξεκινήσουν να κλείνουν σταδιακά από τις 09:00 ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παύσουν με το πέρας της ορκωμοσίας
Αστυνομικοί προετοιμάζονται για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αναπάντητα τα ερωτήματα για το τι όπλισε το χέρι του 53χρονου που έσφαξε την 44χρονη σύζυγό του στη Σίνδο
Ο δράστης μετά το άγριο έγκλημα, αφαίρεσε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι 2ου ορόφου. Τα δυο παιδιά του ζευγαριού έχασαν μέσα σε λίγη ώρα και τους δυο γονείς τους
Άνδρες της σήμανσης