Ελλάδα

Ο γιος του Λάκη Κομνηνού στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου (ΦΩΤΟ)

Στην αποψινή συγκέντρωση της "Πλεύσης Ελευθερίας" έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Κομνηνός. 

Ο γιος του ηθοποιού Λάκη Κομνηνού και της δημοσιογράφου Τζώρτζιας Κοντράρου έχει αναλάβει τη Νεολαία του κόμματος, και έτσι δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο πλαίσιο του απολογισμού της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογράμμισε ότι σε αυτό το διάστημα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση ενός κόμματος-κινήματος μέσα από την κοινωνία, με στόχο «την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

Με στόχο να κρατηθεί το εγχείρημα «ανοιχτό, αμεσοδημοκρατικό, με την κοινωνία στο επίκεντρο και την νεολαία στην πρώτη γραμμή», η κ Κωσταντοπούλου περιόδευσε σε πολλά σημεία της χώρας. Επίσης, η «Πλεύση» διοργάνωσε αρκετές θεματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, έχοντας στηρίξει και συμπράξει ενεργά με κινήματα, πρόσωπα και πρωτοβουλίες πολιτών για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Την κ. Κωνσταντοπούλου προλόγισε το στέλεχος της Κίνησης Μιχ. Χουρδάκης, ο οποίος, αναφερόμενος στην επιλογή του χώρου, στο πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ, τον χαρακτήρισε τόπο-σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα και της αντίστασης του ελληνικού λαού. Επισήμανε δε, ότι η ημέρα της σημερινής εκδήλωσης, «συμπίπτει με την συμπλήρωση τριών μηνών από την πρώτη ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας, και με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το Κοινωνικό Φόρουμ στη Γένοβα, που αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς των κοινωνικών κινημάτων».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τα πιστοποιητικά γέννησης κι οικογενειακής κατάστασης – Πολιτική ταυτότητα και στους ένστολους
«Θα βγει εγκύκλιος η οποία θα ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους ότι πλέον δεν ξαναζητάμε αυτά τα πιστοποιητικά» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπαστεργίου
δημόσιος υπάλληλος 1