Ελλάδα

Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος 2017: Έρχονται μπόρες

Ο καιρός δείχνει να επιστρέφει στην... εποχή του και θυμίζει καλοκαίρι, αλλά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017 θα μας τα... χαλάσει. Δεν θα λείψουν σε ορισμένες περιοχές κάποιες (λίγες) μπόρες.

Ο καιρός μπορεί να επέστρεψε στην… κανονικότητα, αλλά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017 θα φέρει μπόρες και καταιγίδες. Δείτε σε ποιές περιοχές θα βρέξει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017.

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 01/06/2017. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Ο καιρός την Παρασκευή 02/06/2017. Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικ θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοό όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός το Σάββατο 03/06/2017. Στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ο καιρός την Κυριακή 04/06/2017. Στα ανατολικά, τα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος 2017, Δευτέρα 05/06/2017. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 7
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του