Τετάρτη, 4 Δεκ.
14oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2017: Θέματα Μαθηματικών – Αρχαίων Ελληνικών και απαντήσεις

Πανελλήνιες 2017: Θέματα Μαθηματικών – Αρχαίων Ελληνικών και απαντήσεις

Συνεχίστηκαν σήμερα 09/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017 με τα Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά για τα ΓΕΛ, ενώ τη Δευτέρα θα εξεταστούν σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Δείτε τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Συνεχίστηκαν σήμερα Παρασκευή οι Πανελλήνιες 2017 τα Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά για τα ΓΕΛ, ενώ τη Δευτέρα θα εξεταστούν σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Για τα ΕΠΑΛ (που αύριο εξετάζονται σε Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Στοιχεία Μηχανών, Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων), οι Πανελλήνιες 2017 θα διαρκέσουν έως και τις 21 Ιουνίου, ενώ για τα ΓΕΛ έως τις 19 Ιουνίου. Φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα μπορούν να εισάγονται και σε σχολές των ΑΕΙ αντίστοιχες των τομέων που σπούδασαν με τις ίδιες εξετάσεις και σε ειδικό ποσοστό 1%.

Το newsit.gr δημοσιεύει τα θέματα των Πανελληνίων 2017 και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς σταδιακά θα δημοσιεύει και τις προτεινόμενες απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα θέματα και τις εξετάσεις στις Πανελλήνιες 2017. Τι πρέπει να προσέχουν οι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Διαβάζουμε τα θέματα αργά και προσεκτικά, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τι ζητείται, και ξεκινάμε από αυτά που γνωρίζουμε καλύτερα. Αφού απαντήσουμε κάποιο ερώτημα, καλό θα ήταν να διαβάσουμε άλλη μία φορά την εκφώνηση.

Ακόμη και αν κάποιο από τα θέματα δεν μας θυμίζει κάτι, δεν πρέπει να απογοητευτούμε, καθώς μπορεί στη συνέχεια της εξέτασης να «καθαρίσει» το μυαλό μας και να το κατανοήσουμε. Χρησιμοποιούμε, όπου χρειάζεται, το πρόχειρο (τις τελευταίες σελίδες του τετραδίου).

Γράφουμε ό,τι γνωρίζουμε, ακόμη και αν δεν είμαστε σίγουροι· δεν αφήνουμε κανένα μόριο που να μην το διεκδικήσουμε! Προσέχουμε την εμφάνιση του γραπτού μας, ώστε να είναι ευανάγνωστο. Ένα καλά δομημένο και καθαρογραμμένο γραπτό είναι βέβαιο πως προκαταβάλλει θετικά τον διορθωτή.

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιες 2017: Πώς να υπολογίσει ο υποψήφιος αν “περνά” ή όχι στη σχολή που επιθυμεί
Πανελλήνιες 2017: Οι τελευταίες αλλαγές στο μηχανογραφικό
Πανελλήνιες 2017: Τι ισχύει για τα ειδικά μαθήματα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε