Ελλάδα

Σοκαριστικές μαρτυρίες για την οργάνωση του Σώρρα! “Πήγε να με πνίξει”, “Δολοφονική ομάδα”!

- Καταγγελίες “φωτιά” από πρώην μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις”
- Τι λένε για τον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, Χρήστο Μπαλαντίνα
- “Όποιος ορκιστεί, δεν μπορεί να φύγει από την οργάνωση”
- “Τους οπλίζουν τα χέρια”

“Για δωδεκαθεϊστικές ή και σατανιστικές προεκτάσεις” στον όρκο που δίνουν τα μέλη της οργάνωσης του Σώρρα αλλά και άλλες σκοτεινές πτυχές της, κάνουν λόγο άνθρωποι που πέρασαν από αυτήν.

“Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Όταν αποφάσισα να φύγω, ο ίδιος ο Μπαλαντίνας μού είχε πει ότι θα με βρουν και θα με δολοφονήσουν. Με απείλησε και με εκβίασε”, λέει στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” ο εκπαιδευτικός κ. Μαντές.

Ο κ. Μαντές τονίζει τη σημασία του όρκου που δίνουν τα μέλη του φορέα και συγκεκριμένα εστιάζει στη φράση: «Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Αήρ, αήρ, αήρ».

“Αν έδινες τον όρκο, δεν μπορούσες να φύγεις”

«Μετά τον όρκο ο Αρτέμης Σώρρας αποκτά τον πλήρη έλεγχο. Πρόκειται για μια ιεροτελεστία που έχει δωδεκαθεϊστικές ή ακόμα και σατανικές προεκτάσεις. Λαμβάνει χώρα σε αρχαίους ναούς και σε χώρους που προσδίδουν κύρος στο μέλος της οργάνωσης που τελεί χρέη αρχιερέα. Σε αυτούς που ορκίζονται τους δίνουν να πιουν έναν “αγιασμό”, χωρίς κανείς να ξέρει τι ουσίες μπορεί να περιέχει. Όποιος ορκιστεί δεν μπορεί να φύγει από την οργάνωση. Το ξέρει από πριν αυτό. Οποιος καταπατήσει τον όρκο ξέρει ότι θα υποστεί τις συνέπειες. Με τον όρκο αυτό βρίσκεται εγκλωβισμένος πολύ κόσμος. Ο Σώρρας ελέγχει περίπου 3.500-4.000 άτομα».

Ο Δημήτρης Μαντές είχε γνωρίσει προσωπικά τον Σώρρα: «Βρισκόμουν πολύ κοντά στην οργάνωση. Γρήγορα, όμως, κατάλαβα τα ψέματα και την απάτη. Ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών τα περίφημα ομόλογα είναι προϊόν απάτης. Ενημερώθηκα, επίσης, ότι ο Σώρρας έχει φάκελο στην Ασφάλεια Πάτρας. Εβλεπα με τα μάτια μου ότι δεν έχει διαβάσει ούτε ο ίδιος αυτά που επικαλείται ως ιδεολογία. Στερείται βασικών γνώσεων Ιστορίας και Θρησκειολογίας.

Μου είχαν ζητήσει στην αρχή 20 ευρώ και στη συνέχεια θα μου ζητούσαν μηνιαία συνδρομή. Εγώ δεν τους έδωσα τίποτα. Έβλεπα όμως κόσμο που τον είχε πιστέψει να δίνει εμβάσματα, να παραχωρεί διαμερίσματα για να γίνουν γραφεία. Άλλοι ήταν αφελείς και άλλοι απεγνωσμένοι με το πολιτικό σύστημα. Τα μέλη του φορέα τελούν εγκλήματα, όπως αυτό της εκβίασης, των απειλών για πρόκληση σωματικών βλαβών, της εξύβρισης. Εγώ από τη μία ημέρα στην άλλη, όταν αποχώρησα, έγινα από πατριώτης αρχιμασόνος”.

“Μέλη που είχαν σχέση με τον υπόκοσμο”

Γυναίκα που ζει στην επαρχία καταγγέλλει: “Έγινα μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις” πριν από χρόνια. Έβλεπα δίπλα μου μέλη που είχαν σχέσεις με τον υπόκοσμο. Εκβιάσεις, ναρκωτικά. Υπήρχαμε κι εμείς που ήμασταν μορφωμένοι άνθρωποι. Γιατροί, στρατιωτικοί, δικηγόροι, δάσκαλοι. Στην αρχή ασχολήθηκα ενεργά με τον φορέα. Όταν οι ανώτεροι, όμως, είδαν ότι έχω επιρροή με έδιωξαν. Έχουν την τάση να τρώγονται μεταξύ τους. Όπως έγινε και με τον Μπαλαντίνα που στο τέλος τσακώθηκε με κάποιον ανώτερο. Όταν αποχώρησα άρχισαν οι απειλές εις βάρος μου. Ο ίδιος ο Μπαλαντίνας με βρήκε και μου είπε: Ή θα φύγεις ή θα σου σπείρω τα δόντια στην αυλή. Μετά από καιρό, άλλο μέλος της οργάνωσης με έπιασε στο δρόμο, με πέταξε κάτω και πήγε να με πνίξει. Μιλάμε για μια δολοφονική ομάδα ανθρώπων”.

Και συνεχίζει: “Πιστεύουν στην αρία φυλή. Θέλουν να κάνουν παιδί για να αφήσουν τον σπόρο τους, το DNA τους. Επιλέγουν αυτοί τη γυναίκα. Γενικότερα, τους τονώνουν το ηθικό, λέγοντας τους για την αρχαία Ελλάδα και καταφέρνουν να γίνει θεός τους ο Σώρρας. Τους βάζουν να ορκιστούν για να είναι πιστοί. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να τους οπλίσει τα χέρια. Ο Μπαλαντίνας είναι και θύμα και θύτης. Ποιος του όπλισε το χέρι;”.

Την μαρτυρία του πρώην μέλους της οργάνωσης, Δημήτρη Μαντέ, κατέγρεψε και το ρεπορτάζ του Alpha:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 4
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του