Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γέρακας: Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε στο βενζινάδικο

Γέρακας: Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε στο βενζινάδικο

Πανικός επικράτησε τη στιγμή του μαφιόζικου “χτυπήματος” στο βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα, όπου οι δράστες εκτέλεσαν τον ιδιοκτήτη του, το πρωί του Σαββάτου (18.06.2022). 

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» δήλωσε ο Αναστάσιος Μήτσος, πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου Γιώργου Μήτσου, ζητώντας «να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί». Στη δήλωση του, αναφέρει επίσης ότι το παιδί του σκοτώθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους για τα μαγαζιά του.

“Φοβηθήκαμε. Τρέχαμε να κρυφτούμε”, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr και συνεχίζει: “Δύο άνδρες άνοιξαν την πίσω πόρτα του λευκού βαν. Άρχισαν οι πυροβολισμοί. Κατέβηκε ο ένας, τσέκαρε και έφυγαν. Κρατούσαν και οι δύο μεγάλα όπλα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου ,καθώς στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες ενώ τα χτυπήματα προέρχονται από πολλά καλάζνικοφ.

Η δολοφονία έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά όταν ο 38χρονος έφτασε στο βενζινάδικο με το αυτοκίνητό του και κατέβηκε από αυτό για να μπει στην επιχείρησή του. Τότε εμφανίστηκε το άσπρο βαν και οι δράστες τον γάζωσαν με πάνω από 20 σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας έβαλαν φωτιά στο βανάκι και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr έφυγαν από την περιοχή με δυο μηχανές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα είχε δεχθεί και στο παρελθόν επίθεση.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις