Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Χαλάνδρι: Αυτή είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Εικαστικός στο επάγγελμα δηλώνει η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021) πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι

Η εικαστικός είχε παράνομη σχέση με τον 68χρονο οφθαλμίατρο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, που σήμερα είναι 12 ετών. Πολλές φορές, διεκδίκησε μάταια την επιμέλεια του παιδιού της. 

Μέχρι που άρχισαν οι απειλές σε βάρος του 68χρονου και της συζύγου του. 

Η δράστις φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί το γεγονός ότι ο γνωστός οφθαλμίατρος δεν εγκατέλειψε τη σύζυγο του για χάρη της και άρχισε να στήνει συχνά καρτέρι στο σπίτι τους. Παρακολουθούσε τις κινήσεις του ζευγαριού και πολλές φορές απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγο του 68χρονου. Μάλιστα, μία φορά της επιτέθηκε και τη χτύπησε, αλλά πρόλαβαν να παρέμβουν κάτοικοι της περιοχής.

 

“Δεν δούλευε. Ήταν συνέχεια με πλούσιους άντρες. Αυτή ήταν η ζωή της. Σήμερα με τον έναν που θα μπορούσε να της προσφέρει μια άνετη ζωή, αύριο με τον άλλον. Και οι υπόλοιποι άνδρες έχουν το ίδιο πρόβλημα με αυτή τη γυναίκα, αλλά δεν έχουν παιδί μαζί της. Μάλιστα, σε άλλες περιπτώσεις άλλαζε αυτή τις κλειδαριές στα σπίτια τους για να μην μπορούν να μπουν μέσα”, δήλωσε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου γειτόνισσα της οικογένειας.

Ακούστε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις