Ελλάδα

Χανιά: Άνδρας χτύπησε με μπουνιές ανήλικους μέσα σε σινεμά επειδή έκαναν φασαρία

Τα θύματα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο των Χανίων για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες

Μία σοκαριστική επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής (22.12.2024) στα Χανιά. Δύο παιδιά ηλικίας 14 χρόνων δέχθηκαν σοβαρά χτυπήματα από έναν ενήλικο επειδή έκαναν φασαρία.

Η ακραία επίθεση έγινε σε γνωστό σινεμά των Χανίων, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο, όταν οι δύο 14χρονοι μαζί με μία φίλη τους, έβλεπαν μία ταινία και ξεκίνησαν να κάνουν φασαρία.

Από την αναταραχή, ένας πελάτης του σινεμά που καθόταν λίγο πιο μπροστά από τους ανήλικους, ενοχλήθηκε, με αποτέλεσμα να τους προσεγγίσει μέσα στο σκοτάδι και να ξεκινήσει τις απειλές.

Δυστυχώς το περιστατικό δεν έληξε με απλές παρατηρήσεις και ο δράστης ξεκίνησε να επιτίθεται στα παιδιά με μπουνιές, προκαλώντας τους τραύματα στο πρόσωπο και την μύτη.

Μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή για να γλιτώσει τη σύλληψη, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Οι δύο έφηβοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Χανίων για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος μπορεί να είναι ενήλικας αλλά δεν είναι μεγάλης ηλικίας.

Πηγή: Ζarpanews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μη κατοικήσιμα τουλάχιστον 4 σπίτια στις Βούτες λόγω των ρηγμάτων - Να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Λέκκας
Προσωρινό λουκέτο και σε μία παιδική χαρά της περιοχής - Τα 4 σενάρια που εξετάζει ο Ευθύμιος Λέκκας για το παράξενο φαινόμενο στο χωριό της Κρήτης
Ρωγμές σε κτίριο στις Βούτες Ηρακλείου
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 3
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου