Κόσμος

14 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και όχι μόνο!

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός στις ΗΠΑ, ο Τομ Μπέρντσι, αποφάσισε μια ημέρα πριν από χρόνια να ισοφαρίσει με τις γυναίκες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και αποφάσισε ότι ένα μήνα μετά, δηλαδή στις 14 Μαρτίου πρέπει να ικανοποιηθούν και οι άνδρες.

Και τι αρέσει πιο πολύ στους άνδρες; Μια ζουμερή μπριζόλα και… κάτι άλλο. Έτσι, λοιπόν αποφάσισε να βαφτίσει την 14η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Η έμπνευσή του, κυκλοφόρησε από… στόμα σε στόμα και έτσι η ημέρα καθιερώθηκε.

Ο εορτασμός της είναι πολύ απλός. Αν ο άνδρας κάνει δώρα όπως λουλούδια, γλυκά ή κόσμημα στην καλή του του Αγίου Βαλεντίνου, τότε κι εκείνη πρέπει στις 14 Μαρτίου να του φτιάξει μια ζουμερή μπριζόλα και να του κάνει στοματικό  έρωτα.

Και μπορεί να μην είναι επίσημα στις παγκόσμιες ημέρες η 14η Μαρτίου αλλά πολλοί είναι αυτοί που την γιορτάζουν και μάλιστα μεγάλες εταιρείες με ευχετήριες κάρτες έχουν ειδική κατηγορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ιστορία του Έλι Κοέν της Μοσάντ: Ο κατάσκοπος που ξεγέλασε για 4 χρόνια τη Συρία και εκτελέστηκε δημόσια
Ο άνθρωπος που η Μοσάντ έστειλε στη Δαμασκό και δεν γύρισε ποτέ - Έμεινε κρεσασμένος για μία ολόκληρη μέρα σε κοινή θέα - Η ζωή του έγινε σειρά στο Netflix με τίτλο «The Spy»
Ο κατάσκοπος της Μοσάντ Έλι Κοέν εκτελέστηκε στη Συρία 2
Ο ελληνοαμερικανός κροίσος Τζον Κατσιματίδης θέλει να σώσει τους στρουθοκάμηλους που θανατώνονται λόγω της γρίπης των πτηνών
«Αυτά τα πουλιά θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για ιατρικές ανακαλύψεις. Αντί για έρευνα, η κυβέρνηση τα εξοντώνει - και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί. Ποιος επωφελείται από αυτή τη σιωπή;»
Ο Τζον Κατσιματίδης με την κόρη του, Άντρια 1