Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κέβιν Σπέισι: Νέες αποκαλύψεις! «Χούφτωσε με δύναμη τα γεννητικά μου όργανα»

Κέβιν Σπέισι

Μετά τον Anthony Rapp που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στα 14 του χρόνια από τον Κέβιν Σπέισι, σειρά έχει ο Tony Montana.

Ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Tony Montana αποκαλύπτει τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κέβιν Σπέισι σε παμπ το 2003. “Έβαλε το χέρι του στον καβάλο μου με δύναμε και άρπαξε όλο το πακέτο”, αποκαλύπτει ο Tony Montana.

Ήταν Coronet στο Λος Άντζελες όταν εμφανίστηκε ο Κέβιν Σπέισι με φίλους του. “Πήγα να παραγγείλω ποτό και ο Κέβιν Σπέισι ήρθε στο μέρος μου και έβαλε το χέρι του γύρω μου. Μου έλεγε να φύγω μαζί του από το μπαρ. Έβαλε τότε το χέρι του στον καβάλο μου με δύναμη και άρπαξε όλο το πακέτο”.

Όπως του είπε μεθυσμένος ο Κέβιν Σπέισι, “αυτό σημαίνει ιδιοκτησία”. “Κατέβασα το χέρι μου και του γύρισα τον αντίχειρα για να πάρει το χέρι του. Πλήρωσα το ποτό μου και απομακρύνθηκα”.

Ο Κέβιν Σπέισι όμως, όπως αναφέρει ο Tony Montana, τον ακολούθησε στις τουαλέτες. “Τον έσπρωξα και είπα σε ένα φίλο του που στεκόταν στην ουρά “είναι ώρα να πάρεις το αγόρι σου σπίτι”. Έφυγαν όλοι τελικά”.

Η επίθεση του Κέβιν Σπέισι και το μετατραυματικό στρες

Όταν έγινε το περιστατικό ο Tony Montana ήταν στα 30 του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδε τον Κέβιν Σπέισι.

“Δεν είχα μιλήσει ποτέ σε κανέναν για αυτό παρά μόνο στον ψυχολόγο μου. Είχα μετατραυματικό στρες για 6 μήνες μετά. Όποτε πήγαινα σε μπαρ πάντα κοίταζα αν είναι εκεί και είχε την πλάτη μου στον τοίχο”. Αποφάσισε να μιλήσει όταν έμαθε για τις αποκαλύψεις που έκανε εναντίον του διάσημου ηθοποιού ο Anthony Rapp.

“Δεν ήταν κάτι για το οποίο οι άνθρωποι μιλούσαν ανοιχτά. Ακόμα αισθάνομαι άβολα. Ακόμα αισθάνομαι πως ένιωθα τότε. Το άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου μέχρι που είδα κάποιον να μιλά. Όταν προσπαθείς να πετύχεις κάτι στη βιομηχανία, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ό,τι και αν συμβεί, πρέπει να προχωρήσεις”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις