Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

“Θύελλα” για Παπαχριστόπουλο! “Επικροτούν υποκλοπές! Είναι τυχοδιώκτες”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση από την αντιπολίτευση δέχεται τόσο ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όσο και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά τη… ρουκέτα του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από την υποκλοπή των συνομιλιών μεταξύ Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου.

Αφού πρώτα έριξε… τη βόμβα, στη συνέχεια ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, έπαιξε το… χαρτί της παρερμηνείας των δηλώσεων από τα “κακά” ΜΜΕ! Όλα άρχισαν όταν είπε στη Βουλή πως η κυβέρνηση έβγαλε στην φόρα τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου, που διέρρευσε από τα wikileaks!

Μιλώντας ως εισηγητής στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κατά την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων είπε «Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση, όταν έβγαλε στην φόρα το διάλογο Βαλκουλέσκου – Τόμσεν… το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πως θα το έκαιγε διαφορετικά»!

Στη συνέχεια βέβαια, ο πρωταγωνιστής, σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες από το περιστύλιο της Βουλής επιτέθηκε στα ΜΜΕ ότι παρερμήνευσαν τα όσα είπε, αφού υποστήριξε πως εκείνος αναφερόταν στην σκληρή επιστολή που απέστειλε η Κυβέρνηση στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και όχι στους διαλόγους.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αργότερα, επέμεινε ότι η αναφορά του ήταν για την επιστολή και ίσως εν τη ρύμη του λόγου δεν γίνεται αντιληπτό.

Οργή από ΝΔ και Ποτάμι!

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Αθανάσιου Παπαχριστόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η Kυβέρνηση “έβγαλε το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου” και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια. Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές.Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ήρθε η ώρα να αναλάβει η Κυβέρνηση τις μεγάλες της ευθύνες. “Γκρίζα” οδός διαφυγής δεν υπάρχει“.

H κυνική ομολογία του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος προφανώς γνωρίζει τα μυστικά που μοιράζονται ο κ. Τσίπρας με τον κ.Καμμένο δείχνει για άλλη μια φορά πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν. Επιβεβαιώνοντας από το βήμα της Βουλής τις υποψίες και τα διεθνή δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα και στιγματίζουν την ελληνική πολιτεία”, ανέφερε παράλληλα ανακοίνωση του Ποταμιού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε