Πολιτική

Τσίπρας μετά τη συνάντηση με Ολάντ και Μέρκελ: Είμαι αισιόδοξος

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε ότι είναι αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

“Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε σύντομα να φτάσουμε σε σταθερή, μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος – και η Ελλάδα θα επιστρέψει με συνοχή στην ανάπτυξη. Είμαι αισιόδοξος” δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στη Ρίγα.

“Η συζήτηση χθες το βράδυ με την Καγκελάριο ‘Αγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ήταν πολύ εποικοδομητική, σε πολύ καλή και φιλική ατμόσφαιρα” ανέφερε, επίσης, ο κ. Τσίπρας.

Είχε προηγηθεί η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ πως χρειάζεται ακόμη πολύς δρόμος με την τελική συμφωνία, με την Γερμανίδα καγκελάριο να παραπέμπει την Ελλάδα στους… “θεσμούς”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι εντυπωσιακές παρουσίες στην ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, η απουσία της Τζένης Μπαλατσινού και ο ακομπλεξάριστος Αρίστος Δοξιάδης
Η έγκυος σύζυγος του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, η εγκυμονούσα υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου με τον σύζυγό του και οι ξεχωριστές ενδυματολογικές επιλογές συγγενών
Στιγμιότυπα από την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο