Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τον σκότωσε στο ξύλο μέσα στις φυλακές – Κρατούμενος έπεσε νεκρός!

Τρίκαλα: Τον σκότωσε στο ξύλο μέσα στις φυλακές – Κρατούμενος έπεσε νεκρός!

Τραγωδία στις φυλακές Τρικάλων, με έναν κρατούμενο να χάνει τη ζωή του, από άγριο ξυλοδαρμό. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του…

Νεκρός μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στο Νοσοκομείο Τρικάλων ένας Έλληνας κρατούμενους από τις Φυλακές Τρικάλων.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο ηλικίας περίπου 60 ετών κρατούμενος, είχε έντονο καβγά με αλλοδαπό συγκρατούμενο του, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.

Πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά ήταν ήδη αργά αφού έχασε την ζωή του. Αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστή εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στις φυλακές

Πρόκειται για ακόμη ένα τραγικό συμβάν σε φυλακές της χώρας, που έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει πως η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλα αιματηρά επεισόδια, με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο, μάλιστα, καταγράφηκε και σε βίντεο.

Χθες Πέμπτη (11-04-2019), στον Κορυδαλλό υπήρξε επεισόδιο με έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Αλβανό να πέφτουν θύματα άγριου βασανισμού από ομάδα κρατουμένων που τους χτύπησαν με μαστίγια από καλώδια.

Για όλα αυτά το Υπουργείο Δικαιοσύνης εκφράζει την οργή του, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προειδοποιούν ότι τα πράγματα θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο, αν δεν ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα.

Πηγή: trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις