Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Survivor: “Τον έχω δει να λέει για τους αντίπαλους, αλλά μπροστά τους…” [vid]

Survivor: “Τον έχω δει να λέει για τους αντίπαλους, αλλά μπροστά τους…” [vid]

Αιχμές κατά του Μπο που ήταν υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor! “Έχω δει πολλές φορές τον Μπο που κρίνει και δεν μου αρέσει ο τρόπος του, είναι λίγο…υπόγειος”.

Καλεσμένοι στην εκομπή Survivor Πανόραμα, ήταν ο Γιάννης Βαρδής και η Ειρήνη Κολιδά. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, σχολίασαν μαζί όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Τι δήλωσε η Κολιδά για τα πέναλτι με αφορμή αυτό του Κοκκινάκη

Θυμίζουμε ότι στα προηγούμενα επεισόδια του παιχνιδιού, ο παίκτης που αποχώρησε, ο Κώστας Κοκκινάκης είχε “φάει” πέναλτι επειδή του έπεσε το ανθρωπάκι και δεν ξεκίνησε από την αρχή, την πορεία του στην δοκό. Το πέναλτι το είχαν επισημάνει οι Μαχητές με τον Σάκη Τανιμανίδη να το επιβεβαιώνει και να ζητά από τον παίκτη να ξανακάνει σωστά την πορεία του. Με αφορμή το γεγονός αυτό και τις επιπτώσεις που είχε στην ομάδα των Διασήμων, η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για τα πέναλτι. “Τα πέναλτι δεν τα έχουμε δει στην τηλεόραση” , δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τι είπε ο Γιάννης Βαρδής για Μπο, Ντάνο, Βαλαβάνη

Ο Γιάννης Βαρδής είναι από αυτούς που παρακολουθούν φανατικά το παιχνίδι. Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε αρχικά την αποχώρηση του προηγούμενου επεισοδίου, που δεν ήταν για αυτόν, αναμενόμενη. “Δεν περίμενα να φύγει ο Κοκκινάκης. Περίμενα να φύγει ο Μπο. Αν έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω, για κάποιο λόγο θα ψήφιζα τον Μπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πιο ντόμπροι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να πουν κάτι μπορούν να το πουν σε όλους μπροστά. Νομίζω ότι έχω δει αρκετές φορές τον Μπο να λέει κάτι όσον αφορά άλλους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά μπροστά τους να είναι όλα μέλι γάλα. Και αγκαλιές και φιλιά και όλα αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό.”

Και συνέχισε: “Θεωρώ ότι αν έχει κάτι με κάποιον ή έστω μια παρεξήγηση, θα ήθελα να του το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Να του πει δεν μου άρεσε αυτό που έκανες, θα ήθελα να το διορθώσεις ή πες μου που έχω εγώ λάθος. Έχω δει πολλές φορές που κρίνει και δεν μου αρέσει ο τρόπος του, είναι λίγο …υπόγειος. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή νομίζω δεν ψήφιζε αγωνιστικά και θεωρώ ότι το έκανε γιατί κι εκείνος δεν μπορούσε, δηλαδή δεν τον συνέφερε.»

Η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε στη συνέχεια από τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη τη γνώμη του για όλους τους παίκτες. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε ότι είναι ασυναγώνιστος, εκρηκτικός και φαβορί για τον τελικό. Τη στιγμή που η συζήτηση πήγε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Βαρδής δήλωσε: “Η Ευρυδίκη είναι ένα παιδί που δεν θα έκανα ποτέ παρέα”.

Δείτε τη στιγμή που μιλάει για τον Μπο:

Αναμένουμε νέο επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Επικό βίντεο για άφθονο γέλιο – Γιαννούλα εναντίον Ευτέρπης και… challenge accepted [vid]

Survivor Κοκκινάκης: Τα χώνει κανονικότατα σε Σπαλιάρα και Χρανιώτη! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Επική γκριμάτσα για Βαλαβάνη που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Τρέιλερ Survivor: Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε