Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: Συμφωνία με Σκόκο, αλλά…

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, με την υπόθεση, πάντως, να μην θεωρείται “τελειωμένη”.

Σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σκόκο, ωστόσο για να τον φέρει εκ νέου στην Ελλάδα, θα πρέπει να ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις που έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2018.

Η ομάδα της Αργεντινής χρωστάει σχεδόν ένα χρόνο από το συμβόλαιό του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ονειρεύεται να έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη από τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ.

Μία πιθανή λύση, η οποία δεν είναι και η πιο… συνηθισμένη, είναι ο Σκόκο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Νιούελς έως το καλοκαίρι του 2020. Έτσι ο Αργεντινός άσος θα εξασφαλίσει τα χρήματα του, με την προοπτική να πάρει άμεσα ένα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, ο Σκόκο θα επιστρέψει ως δανεικός στην ΑΕΚ που θα του καλύπτει τις απολαβές με την προοπτική να τον κρατήσει και το επόμενο καλοκαίρι. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και ο Σκόκο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε