Τετάρτη, 28 Αυγ.
26oC Αθήνα

Survivor: “Έχει στραβά πόδια ο Ντάνος κι έχει κι ένα πράγμα εδώ…” [vid]

Survivor: “Έχει στραβά πόδια ο Ντάνος κι έχει κι ένα πράγμα εδώ…” [vid]

“Θάψιμο” στο Survivor Πανόραμα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα… στραβά του πόδια. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή.

Καλεσμένες στην Ελεονώρα Μελέτη και το Survivor Πανόραμα ήταν για άλλη μία φορά η Λάουρα Νάργες, αλλά κι η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καστάνη που αποδείχθηκε φανατική του παιχνιδιού. Τα όσα σχολίασε για τους παίκτες θα συζητηθούν, ενώ δε δίστασε να “πετάξει” και την “μπηχτή” της στην Λάουρα.

Η άποψή της για τις ψηφοφορίες

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι αν ήταν στη θέση τους θα ψήφιζε αγωνιστικά ενώ τόλμησε να πει στην Λάουρα ότι δεν ψήφιζε με σωστά κριτήρια. Θα ψήφιζα αγωνιστικά εγώ, θεωρώ ότι είναι πιο σωστό αυτό το κριτήριο. Στην πρώτη ασυλία, ο Χανταμπάκης είχε ατομική νομίζω και είχε πει ότι αποφάσισαν να ψηφίσουν αγωνιστικά και ψήφισαν έτσι. Μετά αλλάξανε, το πήρανε οι Μαχητές αυτό και σαν ομάδα βρέθηκαν ευνοημένοι οι Μαχητές που ψήφιζαν αγωνιστικά, ενώ οι Διάσημοι δεν βρεθήκαν ευνοημένοι από αυτό”.

Και συνέχισε: “Έπρεπε να ψηφίζουν αγωνιστικά από την αρχή γιατί είναι θέμα επιβίωσης. Δεν επιτρέπεται να ψηφίζουν τον Αγγελόπουλο, κατά τη γνώμη μου, ότι και να συνέβαινε στη διαβίωση», είπε η Ελένη Καστάνη και ύστερα επεσήμανε κοιτάζοντας την Λάουρα : «Εσείς δεν έπρεπε να ψηφίσετε τον Αγγελόπουλο. Δεν έπρεπε να τον ψηφίσετε». Η Λάουρα “πάγωσε” αλλά προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό της…

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Η στιγμή που “στριμώχνει” την Λάουρα Νάργες:

Ποιος είναι ο πιο κούκλος του παιχνιδιού

«Ο Σπαλιάρας είναι όμορφος, τόσο γυμνασμένος κι έχει τέλειο σώμα. Δεν είμαι υπέρ του φουσκωτού άντρα. Κι επίσης έχει κι ένα άλλο προσόν, δεν έχει τατουάζ. Οι πιο κούκλοι μέσα στο παιχνίδι δεν έχουν τατουάζ. Ενώ ο Σπαλιάρας είναι τόσο γυμνασμένος, βλέπεις ένα υπέροχο σώμα, διαγράφονται όλοι μυς στο σώμα του επάνω, δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα στα αγωνίσματα», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Εκπληκτική ήταν όμως και η στιγμή που η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το σώμα του Ντάνου: «Καταρχάς έχει στραβά πόδια ο Ντάνος κι έχει κι ένα πράγμα εδώ στους ώμους που δεν μου αρέσει καθόλου». Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα, πριν ακόμα ξεκινήσει η εκπομπή, είχε ανοιχτά δηλώσει πόσο της αρέσει ο Αγγελόπουλος, τόσο σαν παίκτης αλλά και σαν άνδρας.

Το σχετικό απόσπασμα για τον Ντάνο:

Ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες των Διασήμων

Για το αγωνιστικό κομμάτι όμως είχε άλλη άποψη για τον Αγγελόπουλο… «Δεν το λέω μόνο εγώ… Εδώ παίξανε με τους Τούρκους και όλοι οι Τούρκοι είπαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι όντως καταπληκτικός παίκτης. Εμφανισιακά θα προτιμούσα τον Χανταμπάκη από τον Αγγελόπουλο. Και η Ειρήνη ήταν εξαιρετική παίκτρια, διότι ήταν πάρα πολύ καλή στα αγωνίσματα και ο Στέλιος ήταν εξαιρετικός. Θεωρώ ότι αν παρέμεναν στην ομάδα των Διασήμων, ποτέ δεν θα νικούσαν οι Μαχητές».

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι είναι με το μέρος των Διασήμων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο στη συμβίωση! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε