«Ήταν ένα όνειρο ζωής, μιάς και η κρητική κουζίνα είναι γνωστή παγκοσμίως» λέει ο Μιχάλης Λακιωτάκης στο zarpanews.gr. «Όλα τα φαγητά, έχουν βάση το κρητικό και μόνο ελαιόλαδο, μυρωδικά όπως ρίγανη που μαζεύει ο πατέρας μου από το βουνό» εξηγεί.
Ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας, η απήχηση της ταβέρνας ήταν πολύ μεγάλη καθώς ως γνωστόν οι Φινλανδοί αγαπούν και στηρίζουν ιδιαίτερα τα Χανιά.
Δείτε φωτογραφίες
Πηγή: zapranews