Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αυτά έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σημαδεύτηκε από επεισόδια μετά τη λήξη της. Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα.

“Με την λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδιζαν την είσοδο μας εντός αυτών.

Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση…”, αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

O διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, αναφέρθηκε σε δύο άνδρες χωρίς διακριτικά, οι οποίοι εμπόδισαν αυτόν και τους βοηθούς του να μπουν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Να σημειωθεί πως ο ρέφερι και η υπόλοιπη ομάδα έμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι και τις 23:30, όταν κι αποχώρησαν με ταξί από το γήπεδο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αυτός ήταν κι ο λόγος που οι διαιτητές δεν έγραψαν τίποτα για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται πως οι “ερυθρόλευκοι” κατήγγειλαν επίθεση των ΜΑΤ στους παίκτες της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε