Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Champions League: Το Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης καθηλώνει!

ΦΩΤΟ @AS_Monaco
ΦΩΤΟ @AS_Monaco

Με τρεις αναμετρήσεις -αφού το Ντόρτμουντ–Μονακό μεταφέρθηκε κατά μια ημέρα- συνεχίζεται την Μεγάλη Τετάρτη το πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League.

21.45 Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης (ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD, COSMOTE SPORT2HD)

Με το που έγινε η κλήρωση των προημιτελικών, ήταν το πλέον πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει για 23η φορά στην ευρωπαϊκή της ιστορία την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός του Champions League.

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού ο τεχνικός των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, βρισκόταν στον πάγκο των Μαδριλένων το 2014, όταν κατέκτησαν το ιστορικό 10 Champions League. Η.. παράδοση είναι με το μέρος των Γερμανών, που έχουν 11 νίκες, έναντι 9 των Ισπανών, ενώ μόλις 2 είναι οι ισοπαλίες. Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί 10 φορές στο παρελθόν σε νοκ-άουτ φάση, έχοντας μοιρασμένες προκρίσεις (5-5).

Τόσο ο Αντσελότι, όσο και ο Ζιντάν έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χούμελς, υπάρχουν επιφυλάξεις για τον Λεβαντόφσκι -δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Μ. Τρίτης- ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μίλερ. Από την άλλη, ο Ζιντάν “πονοκεφαλιάζει” για την αμυντική γραμμή των “μερένγγες”, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πέπε και Βαράν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσεέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

21.45 Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ (COSMOTE SPORT4)

Η έμπειρη Ατλέτικο υποδέχεται την πρωτάρα Λέστερ, σε μια αναμέτρηση που έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά κρύβει… συγκινήσεις. Οι “ροχιμπλάνκος” βρίσκονται στα προημιτελικά του Champions League για 9η φορά στην ιστορία τους και ψάχνουν την 3η πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης τα τελευταία 4 χρόνια. Το έργο τους φαντάζει… βατό κόντρα στην Λέστερ, αλλά οι Άγγλοι έχουν αποδείξει πως είναι “σκληρό καρύδι” και πως μπορούν να “κολυμπήσουν στα βαθιά” της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σιμεόνε προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο Μαδριλένικο ντέρμπι (1-1), διατηρώντας το αήττητο της σε όλες τις διοργανώσεις απ’ τις 26/2. Απ’ την άλλη, οι “αλεπούδες” γνώρισαν την ήττα μετά από έξι νικηφόρους αγώνες/

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Καράσκο, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τόρες

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουκς, Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Εντιντί, Ολμπράιτον, Οκαζάκι, Βάρντι

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε