Σάββατο, 31 Αυγ.
28oC Αθήνα

Στον Βασιλειάδη οι 4 μεγάλοι με την… απειλή Κοντονή!

Στον Βασιλειάδη οι 4 μεγάλοι με την… απειλή Κοντονή!

Στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα βρεθούν αύριο Μεγάλη Δευτέρα (10/4, 15:00) οι διοικητικοί παράγοντες των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Ο κ. Βασιλειάδης, θέλει να δει το ποδοσφαιρικό προϊόν να αναβαθμίζεται. Επιθυμεί ένα σπορ απαλλαγμένο από παθογένειες, ένα ποδόσφαιρο «καθαρό» από μίσος κι οπαδική βία, χωρίς συγκρούσεις επιχειρηματικών συμφερόντων, τις οποίες θέλει να κρατήσει εκτός χώρου.

Αυτά λοιπόν θα μεταφέρει στους συνδαιτυμόνες του, προς τους οποίους θα υπογραμμίσει επίσης ότι όπως ο κ. Κοντονής δεν θα διστάσει να βάλει κι εκείνος «λουκέτο», αν σημειωθούν… παρατράγουδα στα επικείμενα ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από εκεί και ύστερα, στην ατζέντα των θεμάτων που θα αποτελέσουν βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι η αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Super League, δηλαδή η μείωση των ομάδων από 16 σε 14, η αναδιανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που ζητούν οι υπόλοιποι σύλλογοι της Λίγκας, η θεσμοθέτηση ποσοστού από το Στοίχημα και η διαιτησία, την οποία ο υφυπουργός θα ήθελε να δει εκτός Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Από τον Ολυμπιακό πρόκειται να παραστεί ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, την ΑΕΚ ο α΄ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου και τον ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικέφαλου», Μάκης Γκαγκάτσης. Επίσης παρόντες στη συνάντηση αναμένεται να είναι ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος κι ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε