Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ουζουνίδης: “Σταματήσαμε να παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όχι όμως κι από τη συνολική εμφάνιση του “τριφυλλιού”.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του σταμάτησαν να παίζουν και ξεκίνησαν τις μεγάλες μπαλιές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης:

Για το παιχνίδι: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από τη συνολική απόδοση της ομάδας. Είχαμε δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει και μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Στο β’ περιμέναμε την αντίδραση του αντιπάλου, αλλά εμείς σταματήσαμε να παίζουμε και ξεκινήσαμε μεγάλες μπαλιές από πίσω.

Έστω και μετά το 2-2 όμως, αντιδράσαμε, βάλαμε την μπάλα κάτω και πήραμε τη μεγάλη νίκη στο τέλος. Σήμερα καταλάβαμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά και τι όχι. Το στιλ που θέλουμε είναι μια ομάδα που θα παίξει μπάλα και δεν θα πηγαίνει σε μονομαχίες. Δείχνουμε ότι έχουμε μια συνέχεια σαν ομάδα και αυτό είναι το θετικό για μας”.

Για το αν είναι μια πρώτη επιβράβευση για τη δουλειά του: “Δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά, είναι και η προσπάθεια των παικτών. Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο είναι αυτό που θέλουμε. Δεν είναι εύκολο για 90 λεπτά, αλλά αυτό θα προσπαθήσουμε”.

Για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έχασε προβάδισμα δυο γκολ: “Σταματήσαμε να παίζουμε και ξεκινήσαμε μεγάλες μπαλιές. Ήμασταν και λίγο επιπόλαιοι γιατί το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήρθε από αντεπίθεση. Είναι όμως θέματα που μπορούμε να τα διορθώσουμε. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Θέλουμε πιο μεγάλη ταχύτητα, πιο απλές πάσες και καλύτερες κινήσεις στο γήπεδο”.

Για το αν φάνηκαν περισσότερο οι αδυναμίες των δυο ομάδων από τα προτερήματά τους: “Δεν θα συμφωνήσω. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν και ο αντίπαλος καλός. Δεν παίζει μόνο μια ομάδα, έπαιξαν δυο πολύ καλές και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος”.

Για το αν υπάρχει η λογική “τέλος καλό, όλα καλά”: “Δεν είπα ότι τέλος καλό, όλα καλά. Καμιά φορά αυτός που μειώνει το σκορ έχει καλύτερη ψυχολογία απ’ αυτόν που είναι μπροστά. Ο αντίπαλος είχε και μεγάλη ώθηση από τον κόσμο του. Το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε τι μπορούμε να κάνουμε καλά και τι δεν μπορούμε να κάνουμε καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε