Αθλητικά

“Χτυπάει” Φορτούνη – Ταχτσίδη η Μπεσίκτας!

Οι διεθνείς Ελληνες ποδοσφαιριστές φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους στο θερινό μετεγγραφικό παζάρι. Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν βάλει... στο μάτι τους Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού και Παναγιώτη Ταχτσίδη της Κάλιαρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Europa League, έχουν σαν πρώτο στόχο την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν, μάλιστα, πως άνθρωπος της Μπεσίκτας βρέθηκε στο Βέλγιο για να δει από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού αλλά και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα