Αθλητικά

ΝΒΑ: Απίθανος Ουέστμπρουκ με 32 τριπλ νταμπλ

Είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους μπασκετμπολίστες κι εφέτος είναι πιό αποφασισμένος από ποτέ ν΄αφήσει το όνομα του ανεξίτηλο στον «θαυμαστό κόσμο» του ΝΒΑ.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ που οδήγησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην νίκη με 112-104 επί των Γιούτα Τζαζ, ολοκλήρωσε τον αγώνα με το 32ο (!) τριπλ-νταμπλ για την εφετινή χρονιά.

Ο έμπειρος άσος σημείωσε 33 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 14 ασίστ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Ουίλτ Τσάμπερλεϊν ο οποίος την περίοδο 1967-68 πέτυχε 31 τριπλ-νταμπλ για λογαριασμό των Σίξερς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σχετικό ρεκόρ, κατέχει ο Οσκαρ Ρόμπερτσον με 41 τριπλ-νταμπλ από το 1962 με τους Σινσινάτι Ρόγιαλς.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα