Κόσμος

Εμμα Τόμσον: Δεν έμεινα στο Λος Αντζελες γιατί ένιωθα χοντρή [vid]

Η βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον δήλωσε ότι δεν εγκαταστάθηκε ποτέ στο Λος Άντζελες γιατί είχε νιώσει ότι την θεωρούσαν "πολύ χοντρή" όταν είχε επισκεφθεί την πόλη, σύμφωνα με το BBC.

“Είναι ένα περίεργο μέρος και δεν θα μπορούσα να ζω εκεί”, είπε η ηθοποιός στο σουηδικό τηλεοπτικό σόου Skavlan.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Τόμσον άσκησε κριτική εις βάρος όσων πιέζουν τις ηθοποιούς να είναι αδύνατες.
“Η ανορεξία –υπάρχουν τόσα παιδιά, κορίτσια και αγόρια–και οι ηθοποιοί που είναι πολύ, πολύ αδύνατες και είναι στα 30 τους (και) απλώς δεν τρώνε”.

Η ίδια αποκάλυψε εξάλλου ότι είχε απειλήσει να αποχωρήσει από την ταινία του 2008 “Επιστροφή στο Μπράιντσχεντ” σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή είχε ζητηθεί από μια συμπρωταγωνίστριά της να αδυνατίσει. “Οι παραγωγοί την ρώτησαν: ‘Θα χάσεις μερικά κιλά; Ήταν πανέμορφη”, σχολίασε η Τόμσον.

“Τους είπα: ‘Αν της ξαναθίξετε το θέμα με οποιονδήποτε τρόπο, θα αποχωρήσω από την ταινία. Δεν θα το ξανακάνετε ποτέ αυτό”.

“Είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει, αυτό που γίνεται εκεί έξω και γίνεται όλο και χειρότερο”. Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει επίσης ότι της είχε τηλεφωνήσει πριν από χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ και της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου στη Νέα Υόρκη πυροδοτεί νέα θεωρία για τη συντριβή που σκότωσε τον CEO της Siemens Ισπανίας και την οικογένειά του
Μηχανική βλάβη ή οι υπερβολικοί ελιγμοί, οι δύο αιτίες του φαινομένου - Η τραγωδία του 2018 με πέντε νεκρούς σε συντριβή ελικοπτέρου στο East River
Συντριβή ελικοπτέρου Νέα Υόρκη 1
Ο Τραμπ κήρυξε πόλεμο και στον αυτισμό: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα βρει την αιτία μέχρι τον Σεπτέμβριο
«Κάτι τεχνητό το προκαλεί» εκτίμησε ο Τραμπ - Ο Κένεντι υποστηρίζει εδώ και καιρό τη θεωρία, που έχει καταρριφθεί επιστημονικά, ότι ο αυτισμός συνδέεται με το εμβόλιο κατά της ιλαράς
Ο Τραμπ και ο Κένεντι 1