Πολιτική

Παπαδημούλης: “Δηλητηριώδεις” ευχές για τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μια παλαιότερη... αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

“Συγχαρητήρια στον Φρανσουά Φιγιόν για την μεγάλη του νίκη σήμερα!Μας ενώνει ο αγώνας κατά του λαϊκισμού (και οτι έχουμε ίδια μέρα γενέθλια:)”.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στο Twitter (δείτε την εδώ), αμέσως μετά τη νίκη του Φρανσουά Φιγιόν στις προκριματικές εκλογές του δεξιού κόμματος στη Γαλλία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το κοινό σημείο, δηλαδή αυτό των γενεθλίων, έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, αφού Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρανσουά Φιγιόν έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους, κάτι που έσπευσε να… θυμηθεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με εμφανή διάθεση ειρωνείας, αφού η υποψηφιότητα του Φιγιόν στη Γαλλία έχει “τορπιλιστεί” από το σκάνδαλο αργομισθίας της συζύγου του, το Penelope-Gate όπως έχει ονομαστεί από τα ΜΜΕ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

Ο @kmitsotakis έχει συγχαρεί κ διαφημίσει τα κοινά του γενέθλια με τον @FrancoisFillon. Σήμερα 4 Μαρτίου, γιορτάζουν μαζί.Χρόνια τους πολλά!“.

Δείτε την

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άμυνα, οικονομία και η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ στη συνάντηση Μητσοτάκη - Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία της συνδεσιμότητας και των ενεργειακών έργων κοινού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Ισραήλ για τη σταθερότητα στην περιοχή
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη συνάντηση που είχαν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
Η αγκαλιά Μητσοτάκη με τους γονείς του δολοφονημένου Ιωνά Καρούση - Συγκινητικές στιγμές στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ισραήλ
ΟΙ συμφοιτητές του αποκαλούσαν τον Ιωνά Καρούση «ηλιαχτίδα», παρατσούκλι που του δόθηκε «γιατί αντανακλούσε σε όλους την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό ζωής»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ και τους γονείς του Ιωνά Καρούση που δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα