Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Η απομυθοποίηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ! Αρνήθηκε να δώσει χρήματα στη Unicef

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε στο στόχαστρο της έρευνας των δώδεκα μεγάλων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, τα οποία επιθυμούν να φέρουν τα… άπλυτα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη φόρα. Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται κι αυτός στη λίστα με τους διάσημους ποδοσφαιριστές που είχαν ιδρύσει offshore εταιρίες σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους.

Ωστόσο, οι ιστοσελίδες Football Leaks και mediapart φρόντισαν να απομυθοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, η εικόνα του οποίου δεν θα είναι ίδια μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Unicef!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπέκαμ, παρότι είναι πρέσβης της Unicef από το 2005, αρνείται συστηματικά  να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ζητά από τη Unicef να πληρώσει για έξοδα που έκανε σε ταξίδι του αν και τα έξοδα ήταν καλυμμένα από χορηγούς.

Το mediapart.fr. έφερε, μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας μία συνομιλία. Σ’ αυτή ο Άγγλος αρνείται να δώσει χρήματα στη Unicef για μια τελετή απονομής στη Σανγκάη.

“Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σσ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.

Οι αποκαλύψεις, όμως, για τον Άγγλο δεν σταματούν εκεί. Το Football Leaks αναφέρει ότι σε ταξίδι του στη Καμπότζη, ο Μπέκαμ ξόδεψε 8.000 ευρώ, τα οποία ζήτησε να τα καταβάλλει η Unicef, παρά το γεγονός πως τα έξοδα του συγκεκριμένου ταξιδιού ήταν πληρωμένα από τους χορηγούς του.

Για το τέλος, αφήσαμε μία ακόμα αναφορά που απομυθοποιεί ακόμα περισσότερο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος απευθύνθηκε σε διάφορους ιδιωτικούς χορηγούς, προκειμένου να βρεθούν 33.000.000 ευρώ, ώστε να ταξιδέψει στο διάστημα! Ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς ήταν και δικτάτορες, όπως ο Μπονγκό της Γκαμπόν, ο Αλίγεφ του Αζερμπαϊτζάν και ο Ναζαρμπάγιεφ του Καζακστάν!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε