Σάββατο, 28 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης ευχαρίστησε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πίστη της, πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό που θα φέρει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα, εξέφρασε η ΚΑΕ Άρης, λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Με ανακοίνωση της, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ευχαρίστησε την Αστυνομία, τον Παναθηναϊκό, την ΕΟΚ, αλλά και την Πολιτεία για τη συμπαράσταση της στη διεξαγωγή του τελικού στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να δοθεί λύση στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο “Nick Galis Hall”, κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή. Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για έναν τελικό – διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε