Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Το Twitter εξαγοράζει εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης!

Το Twitter εξαγοράζει εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Twitter, παρά τα προβλήματα που έχει, εξαγόρασε την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης, Magic Pony Technology, με σκοπό να αναβαθμίσει και να βελτιώσει το κομμάτι του διαμοιρασμού φωτογραφιών, βίντεο και περιεχομένου ζωντανής μετάδοσης.

Η εταιρία Magic Pony Technology την οποία εξαγόρασε το Twitter για 150 εκατομμύρια δολάρια ειδικεύεται στην ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας τη μέθοδο μηχανικής μάθησης για την ανάπτυξη βελτιωμένων συστημάτων οπτικής επεξεργασίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Magic Pony Technology, όλα τα μέλη της ομάδας είναι ενθουσιασμένα που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Twitter για τη βελτίωση της οπτικής εμπειρίας που παραδίδεται μέσω των εφαρμογών της εταιρίας τους.
Από την πλευρά του το Twitter δήλωσε ότι οι τεχνολογίες που αναπτύσσει η Magic Pony θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ποιότητας των βίντεο και του περιεχομένου ζωντανής μετάδοσης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν νέες, δυνατότητες για τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε