Έτσι, στο τραπέζι 80 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, οι προσκεκλημένοι θα γευτούν πλούσια και τοπικά εδέσματα όπου ο σεφ του ξενοδοχείου θα προσθέσει τη δική του πινελιά.
Σύμφωνα με το PrevezaBest, το μενού έχει ως εξής:
Πρώτο πιάτο, Bisque Γαρίδας με Remy Martin και φρεσκοψημένα κρουτόνς
Σαλάτα, Δροσερά φύλλα σαλάτας με μαριναρισμένα λαχανικά, Πιπεριές Φλωρίνης, Μετσοβόνε, vinegraitte από λευκό balsamico
Κυρίως Πιάτο, Φιλέτο Τσιπούρας σωτέ σε σάλτσα λευκού κρασιού και κάπαρης σε ταπέτο από άγρια χόρτα
Επιδόρπιο – Παραδοσιακή καρυδόπιτα
Φρέσκα φρούτα εποχής
Καφέ ή τσάι
Πηγή: PrevezaBest