Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κλέλια Ρένεση: 3 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε [vid]

Κλέλια Ρένεση: 3 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε [vid]

Κλέλια Ρένεση και Manu Chao έγιναν… viral. Ένα ζευγάρι που έχει συζητηθεί πολύ. Τώρα, η Κλέλια βάζει φωτιά με μία καυτή εμφάνιση στο νέο βίντεο κλιπ.

Η Κλέλια Ρένεση είναι πάνω από δύο χρόνια ζευγάρι με τον Γάλλο τραγουδιστή Manu Chao. Ο έρωτάς του καλά κρατεί!

Το διάσημο ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί, και αυτή τη φορά έρχεται να μας… ταράξει με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό videoclip.

Η ελληνίδα καλλονή Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao δεν είναι μόνο ζευγάρι, αλλά και συνεργάτες. Όχι μόνο πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του Γάλλου τραγουδιστή, αλλά τραγουδάει μαζί του!

Κι όταν λέμε πρωταγωνιστεί, εννοούμε ολόγυμνη. Η Κλέλια Ρένεση σίγουρα έχει επηρεάσει το Γάλλο καλλιτέχνη, αφού ο τίτλος του τραγουδιού έχει την ελληνική λέξη “Τίποτα”.

Στην περιγραφή του άκρως μελωδικού τραγουδιού μάλιστα αναφέρουν: «Το TI.PO.TA είναι ένα μικρό ρομπότ, που παίρνει ρεύμα από τη λεωφόρο του φεγγαριού (moonlight avenue), κολυμπώντας γυμνό στην ελευθερία … και σε αρμονία.

Από τη δική μας οπτική το βίντεο έρχεται από το βυθό της θάλασσας, που είναι ένας μεγάλος γιατρός. Τι είναι το TI.PO.TA ;

Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα… είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι… πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Αυτή η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο Γάλλος τραγουδιστής, θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Πέρυσι τον Ιανουάριο όμως, ο φωτογραφικός φακός είχε πιάσει την Κλέλια Ρένεση και τον Manu Chao στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” όπου αντάλλασσαν καυτά φιλιά.

Η Κλέλια Ρένεση σε πλάνο από το επίμαχο videoclip

Η Κλέλια Ρένεση, σε συνέντευξή της, είχε τονίσει δεν έχει καμία σχέση με τα Χριστούγεννα! “Είναι λάθος να γιορτάζουμε την γέννηση του Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου κι αν κάποιος διαβάσει ιστορία θα καταλάβει το «γιατί». Όλο αυτό είναι μια εμπορική πραγματικότητα. Οι μόνοι ευχαριστημένοι άνθρωποι από τις γιορτές είναι οι έμποροι”, είχε δηλώσει η στην συγκεκριμένη συνέντευξή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε