Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Basketball Champions League: Εχασε ματς και δεύτερη θέση ο Αρης!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Aρης υπέστη την πέμτπη ήττα του στο Basketball Champions League υπέστη, στο Αλεξάνδρειο. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν 64-58 από τους Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, στην 13η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ετσι, τέθηκε εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης του Α’ ομίλου και ίσως χάσει και την τρίτη, καθώς  σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Νίμπουρκ, δεν έχουν το πλεονέκτημα. Ωστόσο η ήττα είναι ανώδυνη για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ έχει επιτευχθεί.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είδε την αντίπαλό της να ροκανίζει διαφορά 10 πόντων στο 2ο δεκάλεπτο. Οι Γερμανούς με ένα σερί 12-4 και την εξαιρετική τους παρουσία στην 3η περίοδο πήραν τη νίκη, η οποία ίσως αποδειχθεί «κλειδί» στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της 5ης θέσης και της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 36-34, 47-51, 58-64

Άρης (Δημήτρης Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Τσαϊρέλης 13, Τζένκινς 2, Κάμινγκς 11, Ζάρας 9, Χρηστίδης, Μούρτος, Σίμτσακ, Γιάνκοβιτς 10, Καββαδάς 11, Ντραγκίσεβιτς2.

Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης (Γκόρντον Χέρμπερτ): Βον 19, Ίνγκλις 19, Χαφ 5, Μερζ, Ιλζχοφερ, Ζεμπ, Ρόμπερτσον 5, Μόρισον 5, Σιλντς 5, Κίελ 6.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε