Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

ΠΑΟ για… σκι προς κορυφή! Νίκησε Κέρκυρα και χιονιά!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει την Κέρκυρα (1-0) στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά τελικά τα κατάφερει στη Λεωφόρο που… ντύθηκε στα λευκά από το χιόνι.

Το live του αγώνα

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν αυτός που λύτρωσε τον Παναθηναϊκό με το γκολ του. Με δική του κεφαλιά στο 83ο λεπτό έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση της Κέρκυρας.

Ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάτω από τη διαρκή χιονόπτωση… Ο Ντουαλάείχε ένα καλό αλλά άστοχο σουτ στο 23΄ για την Κέρκυρα και στο επόμενο λεπτό ο Κουρμπέλης… απάντησε μ’ έναν «κεραυνό» από τα 20 μέτρα, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 40΄ οι «πράσινοι» έχασαν και πάλι ευκαιρία με τον Λέτο που δέχθηκε την μπάλα στην περιοχή της Κέρκυρας, τη γύρισε στον Βιγιαφάνιες αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

Το ίδιο συνέβη στο 48΄ με μακρινό σουτ του Λουντ. Ο Γκράνας ζήτησε να καθαριστούν οι γραμμές του γηπέδου από το χιόνι, αφού το είχε στρώσει για τα καλά και η διεξαγωγή του αγώνα συνεχίστηκε με κίτρινη μπάλα.

Το κρύο δυνάμωσε κι εμπόδιζε τις προσπάθειες των παικτών, που δεν μπορούσαν να ελέγξουν την μπάλα. Στο 80′ η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ  του Γεωργίου, που ήταν άτσαλο.

Ο ίδιος ήταν και ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 83ο λεπτό βρήκε την μπάλα, την έστειλε σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Βλαχοδήμος. Ο Λέτο σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κοντινή κεφαλιά έδωσε την έβδομη εφετινή νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (69΄ Π. Βλαχοδήμος), Μπουμάλ, Μέστο, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (86΄ Βιγιαφάνιες), Λέτο (90΄+3 Ρέις), Μπεργκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Βενέτης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (86΄ Γκόμες), Ζορμπάς, Γεωργίου (90΄+1 Παμλίδης), Κόντος (69΄ Επστάιν), Ντουαλά.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε