Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός: Κάκιστος και στα Χανιά! Νέο “πράσινο” κάζο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη νέα χρονιά, όπως ακριβώς έκλεισε την προηγούμενη. Οι “πράσινοι” πραγματοποίησαν νέα τραγική εμφάνιση, μόνο που αυτή τη φορά δεν πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως είχε γίνει με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά και βρέθηκαν στο -12 από τον Ολυμπιακό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ιδανικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά πραγματοποίησαν οι Κρητικοί, οι οποίοι δεν ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με γκολ του Μπανανά στο 74ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στις δύο συνεχείς νίκες, καθώς είχε προηγηθεί το 3-0 επί του Ατρόμητου στα Περιβόλια και έφτασε στους 17 βαθμούς ανεβαίνοντας στην ένατη θέση, ενώ οι “πράσινοι” έχασαν πέντε βαθμούς στο ίδιο διάστημα, αφού είχε προηγηθεί η “λευκή” ισοπαλία στη Λάρισα. Το “τριφύλλι” έμεινε στους 22 βαθμούς, τρεις πίσω από τη δεύτερη Ξάνθη και 12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ακριβώς ίδιο μ’ αυτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες ήταν παντελώς ακίνδυνες, δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες για γκολ, με τους τερματοφύλακες να είναι θεατές. Μόνο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χρειάστηκε να επέμβει στο 20′, αποκρούοντας ένα σουτ του Γιακουμάκη.

Οι “πράσινοι” δεν έχασαν την παραμικρή ευκαιρία, με τον Σωτηρίου να μην απειλείται καθόλου, μιας και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε τρομερό πρόβλημα στη δημιουργία.

Οι “πράσινοι” έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 55΄, όταν ο Μπεργκ “έκοψε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον  Μπουμάλ, αλλά ο Καμερουνέζος πλάσαρε άσχημα στα πόδια του Σωτηρίου.

Όλα έδειχναν πως για να σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες, θα έπρεπε να γίνει κάποιο μεγάλο λάθος. Αυτό το έκανε ο Τελάντερ στο 74′, με τον Μπανανά να κάνει με γυριστό σουτ το 1-0. Στο 86΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μπεργκ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Στάθης, Στανισάβλιεβιτς (35΄ Μενδρινός), Μουνάφο, Μπανανά, Ντεβέσα (69΄ Ντίνας), Μανούσος (89΄ Γιορέντε), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (58΄ Λέτο), Μπουμάλ (81΄ Ρινάλντι), Μπεργκ, Λουντ (75΄ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Χουλτ, Τελάντερ, Μέστο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε