Ελλάδα

Δολοφονία πρέσβη: Η “μαύρη χήρα” είχε και άλλο συνεργό – Νέες εξελίξεις στην ταυτοποίηση της σορού!

Η υπόθεση της δολοφονίας του έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη από την σύζυγό του και τον εραστή της εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ στην Βραζιλία αλλά και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, οι έλληνες αστυνομικοί που βρίσκονται στο Ρίο για να συνδράμουν στις έρευνες απαίτησαν από τους συναδέλφους τους να γίνει επιστημονική έρευνα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το απανθρακωμένο πτώμα στο αυτοκίνητο ανήκει στον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη. Αυτό που θα γίνει είναι η σύγκριση του DNA της 95χρονης μητέρας του Κυριάκου Αμοιρίδη που ζει στην Βόρεια Ελλάδα με του γιού της.

Αρχικά είχε αποφασισθεί να γίνει σύγκριση του γενετικού υλικού με DNA από την κόρη που έχει με την γυναίκα που διέταξε την εκτέλεσή του. Ωστόσο, οι αρχές δεν είναι τόσο σίγουρες ότι ο Κυράκος Αμοιρίδης είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της Φρανσουάζ Ντε Σόουζα Ολιβέϊρα.

Η Φρανσουάζ, ο εραστής της και ο εξάδερφός του είναι προφυλακισμένοι για ένα μήνα σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου. Όμως η αστυνομία ερευνά και την συμμετοχή άλλου ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να μετέφερε τον εραστή της “μαύρης χήρας” σε ένα βενζινάδικο και στη συνέχεια στο σημείο που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το πτώμα του πρέσβη μέσα σε αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Aegean Airlines: Νέες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης – ελληνικών νησιών και Σμύρνης – Θεσσαλονίκης
«Με τη βελτίωση της πρόσβασης στα ελληνικά νησιά από την Κωνσταντινούπολη ενθαρρύνονται τα ταξίδια αναψυχής, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και η βαθύτερη κατανόηση»
Αεροσκάφος της Aegean στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια με τους εκδρομείς του Πάσχα - 14.000 ταξίδεψαν την Παρασκευή από τον Πειραιά
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια επιβατηγών πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11 υδροπτέρυγα και 13 συμβατικά
Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά 6