Κόσμος

Χαστούκισε υπάλληλο γιατί έχασε την πτήση για Αθήνα! [vid]

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου. Μια αργοπορημένη επιβάτης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου γιατί την ενημέρωσε ότι η πύλη είχε κλείσει!

Η εξαγριωμένη επιβάτης δεν δεχόταν όπως φαίνεται τις εξηγήσεις που της έδινε η υπάλληλος και όταν της είπε ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί γιατί πολύ απλά είχε αργήσει και η πύλη είχε κλείσει, την χτύπησε!

Την στιγμή της επίθεσης κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης ο οποίος και την ανέβασε στο twitter.

Η υπάλληλος της Swissport, φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Συνάδελφός της δήλωσε στην Telegraph: «Όλα έγιναν την Δευτέρα το πρωί, λίγο μετά τις 9. Η επιβάτης είχε πολλές χειραποσκευές και αρνήθηκε να πληρώσει γι’ αυτές. Όταν της είπαν να αποφασίσει γιατί η πύλη έκλεινε και η πτήση για Αθήνα έπρεπε να αναχωρήσει εκείνη χαστούκισε την κοπέλα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσεξ είπε ότι η γυναίκα συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Χωρίς την Ουκρανία οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα 24ωρα
Καθ' οδόν για τη Σαουδική Αραβία δύο απεσταλμένοι του Τραμπ για να προετοιμάσουν τη συνάντηση κορυφής με τον Πούτιν - «Δεν θα αποδεχτούμε ειρηνευτική συμφωνία χωρίς εμάς» επιμένει ο Ζελένσκι
BBC: Χωρίς την Ουκρανία οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα 24ωρα