Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ιμπάρμπο! “Μέσα” Λεντέσμα και Σάμπα

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Το τριφύλλι” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αμφίβολη η συμμετοχή του Κολομβιανού επιθετικού.

 Ως και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Αντρέα Στραματσόνι για να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ!

Ο Κολομβιανός αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά βρίσκεται στην αποστολή των “πρασίνων” για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αντίθετα, κανονικά συμμετέχει στο πρόγραμμα ο Κριστιάν Λεντέσμα, που ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, όπως και ο Κουτρουμπής, που είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Άξιο αναφοράς, πως ο Στραματσόνι συμπεριέλαβε -για πρώτη φορά- στους 21 “εκλεκτούς” του τον Σάμπα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε