Τετάρτη, 28 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΑΕΚ: Βλέπει… αναγέννηση ο Αλμέιδα: “Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δηλώνει πανευτυχής στην ΑΕΚ. Ο Ούγκο Αλμέιδα -που εντυπωσίασε με το… καλημέρα στην Superleague- ελπίζει να επιστρέψει στην εθνική Πορτογαλίας, ενώ τονίζει πως οι δύσκολες στιγμές που πέρασε δεν τον λύγισαν!

Σε συνέντευξή του στην A Bola ο Ούγκο Αλμέιδα μιλά για τις άσχημες εμπειρίες που βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια και την ελπίδα του να αναγεννηθεί στην ΑΕΚ.

«Ήμουν για δύο χρόνια σε μια μαύρη τρύπα, έφτασα στον πάτο, αλλά δεν κατέθεσα τα όπλα. Ποτέ δεν τα παρατάω. Ό,τι κατάφερα έγινε με ιδρώτα και θυσίες. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ ότι είμαι κατάσκοπος και είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν, όταν έπαιζα στην Ανζί», ανέφερε ο 32χρονος επιθετικός, που βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την ΑΕΚ για την ευκαιρία που του έδωσε. «Υπέγραψα για δύο χρόνια και το έκανα για να γίνω ξανά ευτυχισμένος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επόμενος στόχος του, να κερδίσει… μέσω ΑΕΚ ξανά θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του. «Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι’ αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς».

Ως φίλαθλος, πάντως, έζησε έντονα την κατάκτηση του Euro. «Είδα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου και το πανηγύρισα. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε