Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ο 5χρονος “μαχητής” που χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο! [pics, vids]

ΦΩΤΟ twitter.com/SunderlandAFC
ΦΩΤΟ twitter.com/SunderlandAFC

Ο Μπράντλεϊ είναι ένα 5χρονο αγόρι το οποίο πάσχει από καρκίνο και έχει συγκινήσει τη Βρετανία. Δείτε τι έγινε στην αναμέτρηση της Σάντερλαντ με την Έβερτον…

Ο μικρός Μπράντλεϊ Λόουρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Σάντερλαντ κόντρα στην Έβερτον. Το 5χρονο αγόρι το οποίο πάσχει από καρκίνο και η οικογένεια του προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 700.000 λιρών προκειμένου ο μικρός να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη θεραπεία του.

Η ιστορία του έχει τραβήξει τα βλέμματα στην Βρετανία τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι γονείς του αποφάσισαν να ζητήσουν τα πολλά χρήματα που απαιτούνται για την θεραπεία διοργανώνοντας καμπάνια μέσω twitter.

 

 

Ο 5χρονος οπαδός της Σάντερλαντ, βγήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση της δευτέρας κόντρα στην Έβερτον, συνοδευόμενος από τον Ζερμέν Ντεφό.

Τόσο οι οπαδοί των γηπεδούχων όσο και αυτοί των “ζαχαρωτών” τον καταχειροκρότησαν δίνοντάς του με αυτό τον δρόμο δύναμη να συνεχίσει τον μεγάλο αγώνα του.

Να αναφέρουμε πως η διοίκηση της Έβερτον προχώρησε σε μία ξεχωριστή κίνηση, προσφέροντας 200.000 λίρες στην οικογένεια του παιδιού, για τα έξοδα της θεραπείας του.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε