Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Επεισόδιο Κούγια – Ντεγκρά! “Τελείωσε” από ΑΕΛ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή στο “AEL FC Arena”, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ματίας Ντεγκρά, να “κρεμάει” την ομάδα του, μιας και από τραγικό λάθος του ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Επεισόδιο με Κούγια στη φυσούνα κι απομάκρυνση από την ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ιδιοκτήτης των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, ήταν έξαλλος με τον Αργενινό τερματοφύλακα. Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Κούγιας κατέβηκε στη φυσούνα και φέρεται να επιτέθηκε στον Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας απάντησε, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να τον “τελειώνει” από την ομάδα.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον sport-fm.gr, αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί, κάνοντας λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη.

“Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά μετά το σημερινό δεν μπορεί να συνεχίσει”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ σε ερώτηση για το τι τελικά συνέβη στη φυσούνα, απάντησε: “Δεν συνέβη τίποτα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε