Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Το ΠΕΠρωμένο φυγείν αδύνατον! Δεν μπορούσε η Γιουνάιτεντ [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η μάχη του Μάντσεστερ ήταν πολυεπίπεδη, από τις ομάδες της πόλης μέχρι το προπονητικό γόητρο, το οποίο κέρδισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Σίτι επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ μέσα στην έδρα της δεύτερης, το «Ολντ Τράφορντ».
 

Ολα τα  γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για την Σίτι τα πέτυχαν οι Ντε Μπρούιν (15΄) και Ιχεανάτσιο (36΄) ενώ για την Γιουνάινεντ σκόραρε ο Ιμπραΐμοβιτς (42΄).

Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ντε Χέα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 1-0. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να βρει τρόπους να διασπάσει την καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36΄ο Ντε Μπρούιν έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα και μετά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ιχεανάτσιο που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 42΄ με τρομερό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αν και το πάλεψε. Στο 70΄ο Ρασφόρντ, σκόραρε αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρούιν παραλίγο να πετύχει τρίτο γκολ για τους «πολίτες», αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Μπλιντ, Βαλένσια, Σο (81΄ Μαρσιάλ), Φελαϊνί, Πογκμπά, Μχιταριάν (46? Ράσφορντ), Ρούνεϊ, Λίνγκαρντ (46΄ Ερέρα), Ιμπραΐμοβιτς.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Οταμένδι, Στόουνς, Σανιά και Κολάροφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούιν (90λ΄ Ζαμπαλέτα), Σίλβα, Στέρλινγκ (60΄ Σανέ), Νολίτο, Ιχεανάτσο (53΄ Φερνάντο).

 

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сити 1-2 (10 сентября 2016 г, Чемпионат Англии) от Независимый спорт на Rutube.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε