Τετάρτη, 28 Αυγ.
28oC Αθήνα

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σουηδός πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ τα έχει.. βρει με τους ανθρώπους της Ένωσης και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal και να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και όπως όλα δείχνουν, ο… εκλεκτός θα έχει κιτρινόμαυρο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην… οικογένεια της Ένωσης, μετά το διετές πέρασμα που έκανε ως παίκτης (2008-2010). Ο Σουηδός “κρέμασε” τα παπούτσια του το 2013, από τότε έχει γίνει μάνατζερ παικτών και μάλιστα στη χώρα του μάλιστα θεωρείται ήδη πολύ επιτυχημένος.

Η πρώτη επαφή έγινε πριν από αρκετές εβδομάδες, ενώ υπήρξε επικοινωνία των Δημήτρη Μελισσανίδη – Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μαϊστόροβιτς. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και αυτό που απομένει είναι η ημέρα που θα έρθει στην Αθήνα ο Σουηδός για να υπογράψει και να αρχίσει και επίσημα η νέα του συνεργασία με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περισσότερο πιθανό είναι ο Μαϊστόροβιτς να βρεθεί στην Αθήνα στις αρχές της νέας εβδομάδας…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε