Τετάρτη, 28 Αυγ.
26oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Λέσκοτ και Χριστοδουλόπουλο στην Κύπρο!

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεύση από τους Χριστοδουλόπουλο και Λέσκοτ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της Ένωσης συμπεριλήφθηκαν στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή για το φιλικό με την Ανόρθωση (3/9, 19:00) στην Κύπρο.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος και Μπάρκας, ο τραυματίας Σιμόες και ο Ζόριτς που δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά:

“Με είκοσι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Ανόρθωση το Σάββατο το απόγευμα (19.00, Novasports1HD).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τους: Ανέστη, Βούρα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίας, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Γαλανόπουλο, Γιόχανσον, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Αλμέιδα, Αραβίδη και Πέκχαρτ.

Εκτός αποστολής, εκτός από τους τέσσερις διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος και Μπάρκας) έμειναν οι Ζόριτς και Σιμόες, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στη σημερινή προπόνηση στη Σπάτα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη μία το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κύπρο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε