Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μαλία Ομπάμα: Οργισμένο… νιάτο – Από το τσιγάρο και το twerking στις μπύρες [pics, vid]

Μαλία Ομπάμα: Οργισμένο… νιάτο – Από το τσιγάρο και το twerking στις μπύρες [pics, vid]

Στα 18 της, η Μαλία Ομπάμα, η πρωτότοκη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, αποφάσισε να το… ρίξει έξω, πριν φτάσει η στιγμή για τις σπουδές της στο Χάρβαρντ. Μόνο που όταν είσαι η κόρη του Αμερικανού προέδρου κάθε κίνησή σου παρακολουθείται στενά. Και δεν γλιτώνεις ούτε όταν καπνίζεις ούτε όταν παίζεις beer pong!

Για να πούμε και το στραβού το δίκιο, ποιο παιδί της ηλικίας της δεν έχει παίξει beer pong, δεν έχει χορέψει προκλητικά ή δεν έχει καπνίσει (πιθανότητα μαριχουάνα, γιατί το τσιγάρο το οποίο κρατούσε η Μαλία θεωρήθηκε, το λιγότερο, “ύποπτο”); Ακόμη και ο… μπαμπάς της έχει παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει μαριχουάνα και έγινε ολόκληρος πλανητάρχης.

Το τελευταίο… «χτύπημα» για τη Μαλία Ομπάμα ήταν μια φωτογραφία που ανέβηκε στο snapchat και έφτασε στα “χέρια” της Daily Mail και τη δείχνει να παίζει beer pong. Τι είναι αυτό; Απαιτούνται ποτήρια, μπύρα (άφθονη συνήθως) και ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Όποιος καταφέρει να βάλει το μπαλάκι στο ποτήρι, αναγκάζει τον αντίπαλο να πιει.

Στη φωτογραφία η νεαρή δεσποινίς Ομπάμα δεν πίνει. Απλά στέκεται μπροστά σε ένα τραπέζι γεμάτο ποτήρια, μπουκάλια και κουτάκια μπύρας. Ουδέν μεμπτόν θα πει κανείς. Όχι όταν είσαι η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, είπαμε!

Το πάρτι φαίνεται να έχει λίγες μέρες μετά την επιστροφή της οικογένειας Ομπάμα από το Martha’s Vineyard. Και εκεί, πάντως, η Μαλία είχε πάει σε ένα πάρτι, για το οποίο κλήθηκε η αστυνομία σύμφωνα με τη Boston Herald. Πρόσφατα δε, η… Πρώτη κόρη εμφανίστηκε να φορά μπλουζάκι με το μήνυνα “το κάπνισμα σκοτώνει”…

Κατά την επιστροφή των Ομπάμα στην Ουάσινγκτον, ο Μπαράκ φαίνεται να είχε κατσαδιάσει τη 18χρονη κόρη του εξαιτίας των φωτογραφιών που την έδειχναν να καπνίζει αλλά και ένα video από πάρτι στο Σικάγο όπου επεδείκνυε, με ιδιαίτερη επιτυχία, τις ικανότητές της στο twerking.

Όσο επικοινωνιακός και cool να είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, κάποια πράγματα δύσκολα καταπίνονται. Αλλά από την άλλη, τα… καμώματα της Μαλία είναι… πταίσματα μπροστά σε εκείνα παιδιών άλλων προέδρων.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε