Κόσμος

Σάλος στη Βρετανία! Καυτά ραντεβού παντρεμένου βουλευτή με 2 ζιγκολό [pics, vid]

Εναντίον του Τύπου για την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου στράφηκε ο βουλευτής των Εργατικών Keith Vaz, με τον Jeremy Corbyn να τον υπερασπίζεται τονίζοντας πως το ζήτημα πρέπει να λυθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο παντρεμένος βουλευτής και πατέρας δύο παιδιών αρνήθηκε να παραιτηθεί από το κόμμα των Εργατικών ή από τη θέση του ως προέδρου της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων παρά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ότι πλήρωνε άντρες για να κάνει σεξ μαζί τους.

Ο ηγέτης των Εργατικών τον στήριξε σημειώνοντας πως δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα που να γνωρίζει. “Από όσο γνωρίζω είναι ιδιωτική υπόθεση και προφανώς θα μιλήσω μαζί του”, σημείωσε ο Jeremy Corbyn.

Ο 59χρονος Βρετανός βουλευτής, σύμφωνα με τη Sunday Mirror, έκλεισε ραντεβού με 2 άντρες συνοδούς. “Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό το πάρτι” τους είπε ενώ συζητούσαν για σεξ χωρίς προφυλάξεις. Σε ένα από τα μηνύματα που αποκάλυψε η εφημερίδα, ο Keith Vaz ζήτησε από τους δύο άντρες να φέρουν poppers, ναρκωτικά που ενισχύουν το σεξ. Σε συνάντησή του με το ζευγάρι προσφέρθηκε να πληρώσει για κοκαΐνη αν την έφερναν σε πάρτι οργίων.

Ο Keith Vaz συναντούσε τους συνοδούς σε ένα διαμέρισμα 390.000 λιρών που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι 2,2 εκατομμυρίων λιρών όπου ζει με την οικογένειά του στο Edgware.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1
Μετωπική Τραμπ – Χάρβαρντ: Το πανεπιστήμιο κατέθεσε αγωγή κατά της κυβέρνησης για το «πάγωμα» της χρηματοδότησης
Το Πανεπιστήμιο κατηγορεί τον αμερικανό πρόεδρο ότι χρησιμοποιεί το «πάγωμα» των ομοσπονδιακών χρηματοδοτήσεων ως μέσο για να πάρει τον έλεγχο ακαδημαϊκών αποφάσεων στο Χάρβαρντ
Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ