Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Νέα κόντρα! Πολάκης VS Πάγκαλου! “Ο νεόκοπος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Πάγκαλο. Αφορμή η… καθυστέρηση σε δύο πτήσεις!

Ούτε γραφεία Τύπου, ούτε επίσημες ανακοινώσεις. Η εποχή των social media μας έχει δώσει την ευκαιρία να παρακολουθούμε τις κόντρες των πρωταγωνιστών της πολιτικής σε… πραγματικό χρόνο, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Η τελευταία έχει πρωταγωνιστές έναν ισχυρό πολιτικό παράγοντα του παρελθόντος και έναν του… παρόντος.

Ο λόγος για τους κ.κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και Παύλο Πολάκη, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ίντερνετ, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τον νυν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ πως ευθύνεται για την καθυστέρη δύο πτήσεων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν με μία σειρά από tweets του Θεόδωρου Πάγκαλου. Σε αυτά ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται πως οι δύο πτήσεις καθυστέρησαν εξαιτίας του “Παύλου Πολάκη και της κουστωδίας του“, καταλήγοντας με την εξής φράση: “Πονάνε βρε τα παλληκάρια;“.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

 

 

 

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει. Από το… μετερίζι του Facebook, ο Παύλος Πολάκης διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χρησιμοποιώντας “σκληρή” γλώσσα.

Αρχικά τον χαρακτηρίζει “κύριο μαζί τα φάγαμε“, κάνει λόγο για “μπουρδολογίες” και για εκτεταμένη επίθεση του “συστήματος” εναντίον του.

Δείτε την ανάρτηση – απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε