Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Για την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη

Για την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και τις προκλητικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα και όχι μόνο.

Για την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της στον Αθήνα 9.84, ο κ. Πολάκης δεν στοχοποιεί συγκεκριμένους δημοσιογράφους, υβρίζοντάς τους μέσω του Facebook, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιήσει πολιτικούς, όπως τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Φίλη και όχι το αντίθετο.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά εκείνων που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους με το μαύρο που έρχεται στα κανάλια.

Ωστόσο, όταν κλήθηκε η κα Σβίγκου να σχολιάσει την ανάρτηση του κ. Πολάκη για την κα Τσικρίκα αλλά και για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Παύλο Τσίμα, δεν θέλησε να το κάνει.

Σχετικά με τον αποκλεισμό μέσων ενημέρωσης στις ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, η κα Σβίγκου το απέδωσε στον μικρό χρόνο που υπήρχε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε