Τετάρτη, 2 Οκτ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Πλήρωσαν ακριβά το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού – Τους έπιασαν σε αυτό το σημείο [pic]

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι 6 άντρες έφτασαν στην περιοχή από τον Πύργο της Ηλείας. Ξεκίνησαν να σκάβουν για να βρουν τις λίρες, που θα άλλαζαν τη ζωή τους, μια για πάντα…

Ξεκίνησαν από τον Πύργο Ηλείας και έφτασαν στην ανατολική Φθιώτιδα για να βρουν το θησαυρό, αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες. Πρόκειται για 3 Έλληνες και 3 Αλβανούς, τους οποίους έπιασαν “επί τω έργω” στην περιοχή της Νεράιδας, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίδοξοι χρυσοθήρες από τον Πύργο Ηλείας, ήρθαν με δυο αυτοκίνητα, έναν χάρτη και ένα ειδικό μηχάνημα στην ανατολική Φθιώτιδα για να βρουν λίρες.

Χθες το απόγευμα (15-09-2016) οι αστυνομικοί της Στυλίδας τους εντόπισαν σε ένα ρέμα κοντά στη Νεράιδα, όπου ήδη είχαν σκάψει σε ένα σημείο και συνέχιζαν τις ανασκαφές. «Κατά καιρούς έρχονται πολλοί “χρυσοθήρες” στην περιοχή της Νεράιδας και αλλού στην ανατολική Φθιώτιδα, που ψάχνουν για λίρες και αρχαία. Οι περισσότεροι εμφανίζονται ως κυνηγοί και ρωτάνε διάφορα πράγματα τους ντόπιους για τοποθεσίες και άλλα…», είπε κάτοικος της περιοχής που εστειλε και την επόμενη φωτογραφία, όπου φαίνεται το σημείο που είχαν σκάψει οι 6 “χρυσοθήρες” πριν πιαστούν από τους αστυνομικούς.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε